Project Description

Transport de Caudals

Aquests curs té com a objectiu formar als alumnes amb els coneixements teòrics i pràctics essencials per a superar l’examen i poder exercir donant un servei de qualitat.
INSCRIURE’S
Lloc Academia Bull Mataró
Passatge Comptes Mir i Borrell, 4 (Mataró)
Dates a consultar
Horari Torn de matins i de tarde
Duració 20 hores
Places disponibles 12
Preu del Curs:
Preu de la Matrícula:
a consultar
0€ (promoción)
Persona de contacte:
E-mail de contacte
Telf de contacte:
Carla García
carla@academiabull.es
617 156 058

Temari

Tema 1. Normativa específica. Llei 23/92, de Seguretat Privada. Real Decreto 2364/1994, Reglament de Seguretat Privada. Ordre INT/314/2011 de 1 de febrer. Vigilants de seguretat pel transport de fons.

Tema 2. Funcions dels vigilants de seguretat de transports de fons, abans, durant i al finalitzar el servei. Regles generales del servei. Funcions específiques en les diferents fases.

Tema 3. Mitjans materials y tècnics per el desenvolupament del servei. Vehicles blindats: característiques. Tècniques de conducció. Normes de tràfic. Mesures de prevenció: tècniques defensives, tècniques ofensives. Armament: Classes d’armes autoritzades, característiques i maneig.

Tema 4. Operativa de servei. Mesures de seguretat generals. Actuació de la delinqüència sobre aquests transports: Delinqüència organitzada, grups terroristes. El robatori en centres de dipòsit i l’assalt a vehicles de transports. La conducta humana davant situacions de emergència.

Tema 5. El transport transfronterer de euros por carretera.

Tema 6. El transport d’obres d’art, antiguitats i objectes preciosos. Característiques especials d’aquests tipus de transports. Utilització de vehicles especials. L’escorta de protecció del transport.

Tema 7. Col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat.

Segell acreditatiu en la TIP de Vigilant de Seguretat

INSCRIURE’S

Cursos destacados

Contacta amb nosaltres per a més informació
sobre tota la nostra oferta formativa

Formem professionals
per a fer-los líders en els seus camps