Auxiliar de 1ª

||Auxiliar de 1ª

Auxiliar de 1ª

95,00

Aquest curs té com a objectiu formar als alumnes amb els coneixements teorics i practics essencials per superar l’examen i poder exercir donant un servei de qualitat.

Lloc Academia Bull Girona
C/ Josep Mª Gironella i Pous, 1-3
Dates A consultar
Horari De 10.00h a 15.00h o De 15:00h a 20.00h
Durada 5 hores
Places disponibles
Preu Treballadors Bull:
Preu General:
25€
95€
Persona de contacte:
E-mail de contacte
Teléfono de contacte:
Ana
info@academiabull.es
618 34 73 56


Categoria:

Product Description

Temari

1. Presentació

– Realitzem una presentació de la marca Bull.
– Sector de l’hostaleria i el potencial professional.
– Distribució jeràrquica bàsica en hotel, recinte d’hostaleria, comunitat ..
– Conceptes bàsics per a obtenir la visió general dels serveis que siguin assignats.

2. Funcions Auxiliar Servei

– Tasques bàsiques naturals del lloc.
– Diferència en categoria Auxiliar 1ª.
– Diferenciació clara i prevenció de vigilant de seguretat / auxiliar.
– Diferenciació de tasques en els diferents tipus de llocs auxiliars i versatilitat.

3. Imatge Corporativa

– Importància de la imatge en un servei, respecte i primera impressió
– Uniformitat i gestió vestimenta.
– Diferenciació d’imatge en serveis estàndard, alt standing i gran luxe.
– Correcció en la postura, educació, gestos i actitud general en el lloc.
– Conductes sancionables (visites durant treball, telèfon, xiclets, faltes de correcció, dormir en el lloc, queixes o crítiques a l’empresa ..).
– Comunicació amb client.
– Ambient de treball.
– Principis / fidelitat a la marca.

4. Protocol de treball.

– Puntualitat i inici de servei.
– Control accés (estàndard, alt standing, gran luxe).
– Comunicació amb idioma bàsic.
– Atenció al client.
– Tasques assignades.
– Organització de jornada.
– Actitud.
– Neteja i ordre en lloc de treball.

5. Mesures preventives.

– Identificar ens hostils.
– Identificar possibles problemes en el servei.
– Controlar personal intern.
– Extintors, sortides d’emergència i plans d’evacuació.

6. Conclusions i professionalitat

– Discurs del que representa ser un professional i poder ser considerat com a tal.
– Projecció corporativa, promoció en l’empresa i en el sector.
– Ronda de preguntes.
– Lliurament de corbata, PIN i diplomes.